SPONSORS

sw_0_2235.jpg
LogoGreen-page-001.jpg
champs.png
xerius.jpg
redbull_Twitter_200_200_logo_400x400.jpg
Guidologo.jpg
gymnalogo.jpg
medshed.png
TSL.png
og.png
download.png

Bij Acco hebben we een passie voor kennis. Zowel het uitwerken, vormgeven als verspreiden ervan. We bestaan al sinds 1960, maar ons enthousiasme is nog altijd even jong en vurig als toen.

TOPCOPY is een allround print- , kopieer- en dienstenbedrijf met 25 jaar ervaring in de sector. Met ons uitgebreid printerpark in verschillende vestigingen te Gent en degelijke kennis van zaken kunnen wij u helpen met al uw noden. Flexibiliteit, kwaliteit en snelheid zijn prioritair. Uw werk kan gratis opgehaald en geleverd worden of u kan uw bestelling uploaden via de website.

Sportwerk Vlaanderen is dé referentie en pionier in zowel het professionaliseren van de sportsector als in de tewerkstelling in de sport.

In de 2000m² Champs Sports Store geven ze je het beste advies over de producten van exclusieve topmerken. Praktische tips voor je favoriete sport krijg je er gewoon gratis bij. Superservice staat bij hen centraal en daarom kan je bij Champs ook terecht voor racketbesnaringen en voor onderhoud en verhuur van snowmateriaal.

Wij streven ernaar om je zo volledig mogelijk te informeren over het starten van een eigen zaak: van een ondernemingsplan opstellen, naar boekhouder kiezen,  over eenmanszaken en vennootschappen, btw, en de sociale bijdragen die je moet betalen. Het klinkt veel, maar wees gerust: wij leggen het je kristalhelder uit.

Voor het leveren van hoogwaardige medische - en chirurgische instrumenten en gerelateerde producten bent u bij hen aan het juiste adres.

RED BULL GEEFT JE VLEUGELS

Red Bull Energy Drink wordt wereldwijd gewaardeerd door topatleten, studenten en beroepen waarbij je moet presteren, maar ook tijdens lange autoritten.

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Alles wat u - als bewegingsspecialist - elke dag nodig hebt als professional. 
Tussen de meer dan 2.000 verschillende artikelen vindt u ongetwijfeld het product of apparaat dat u nodig hebt om uw behandelingen nog succesvoller en efficiënter uit te voeren. 

MedShed is opgericht door 3 Gentse studenten die de kwaliteit van onderwijs en zorg in gezondheid willen digitaliseren en moderniseren. Wij verzamelen medische apps die nuttig zijn voor studenten, medici en paramedici.

Licht en geluid bedrijf die al onze feestjes nog spectaculairder maken.

Stadium, uniek op alle vlakken

Stadium is meer dan fitness alleen. Op 3 unieke locaties in Brussel en Gent werk je niet alleen aan je conditie en lichaam maar ook aan je persoonlijkheid en geest.

Gelegen in de overpoortstraat, is de Twitch nu voor het vijfde jaar ons stamcafé. Elke maandagavond (op onze kringavond) krijgen HILOK-leden hier pinten aan 1,70€. Ben je op zoek naar een plaats waar je in een lounge-sfeer op het gemak een praatje kan slaan? Ben je op zoek naar een plaats die elke nacht omgetoverd wordt tot een gek studentenfeest? De Twitch is de place to be! 

sw_0_2235.jpg
LogoGreen-page-001.jpg
guido.png
gymnalogo.jpg
sportwerk vlaanderen.jpg
Red-Bull-logo.png
xerius.jpg
champs.png
medshed.png
medical werf.png
og.png
TSL.png
download.png
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon